Donny Holm – en fantastisk dygtig struktureret projektleder

Whystein-orange-sol

Af Hanne Lise

Donny Holm – en fantastisk dygtig struktureret projektleder.

Det er mig en fornøjelse at dele Donny’s historie med jer – han er bare så cool!!

Donny er en hardcore projektleder som elsker at have mange bolde i luften. Han er afsindig dygtig til at organisere kaos fordi han kan ikke selv være i det hvis det ikke er fuldstændig planlagt. Jeg kom på et tidspunkt til at indkalde til en workshop med ham uden agenda – han troede bogstavlig talt jeg var rablende skør. Indtil han så hvad der skete på den workshop – han så lige pludselig hvordan mennesker kan være når de bare får lov til at være – vi kan også kalde det magisk. Dernæst kunne Donny mærke at han var blevet træt – for travlt for lang tid og hans egne grænser for overskredet gang på gang – men som en snorlige projektleder giver man jo ikke op. Donny var meget opdelt i roller – på arbejde en rolle, derhjemme en anden rolle, sammen med gutterne en tredje rolle, men fælles for dem alle var jo at han ALTID var den som havde styr på det!!! Vi kom en dag til at snakke om dette – og Bingo nu er han i sparringsforløb hos mig fordi han rigtig gerne vil lære at smide masken og alle superhelte tankerne og faktisk bare turde at være menneske.

Mange af de superhelte tanker som Donny har haft, i forbindelse med at være projektleder, har været følgende:

 1. Man skal have styr på det hele
 2. Man skal være tilgængelig 24/7
 3. Man skal altid kunne svare
 4. Man skal altid udvise overskud
 5. Man skal altid være på forkant
 6. Man skal altid have styr på økonomien
 7. Man skal have indblik i folks liv
 8. Man skal være social
 9. Man skal være ham den perfekte
 10. Man skal kunne forklare alt
 11. Man skal være stærk
 12. Man skal kunne løse alle problemer
 13. Man skal påtage sig det fulde ansvar
 14. Man må aldrig lave fejl

Dette er kun et lille udtræk jeg tror vi nærmede os de 30-35 superhelte tanker som Donny helt ubevidst forsøgte at leve op til. For hvis du nu spørger dig selv hvor mange DU kender som gør alle disse ovennævnte 14 ting hele tiden – så tror jeg at svaret er INGEN. Så vores superhelte tanker er altså baseret på et ideal billede af noget som ikke findes i virkeligheden – så er det sgu svært at leve op til – og så kan jeg godt forstå man bliver træt.

Alle hans tanker blev udfordret en for en – for til sidst havne i spørgsmålet Hvorfor er det at disse superhelte tanker får lov til styre?

Det kan der være mange årsager til og i Donnys  tilfælde handler det om at HAN SKULLE SGU NOK BEVISE AT HAN GODT KUNNE!!!! Efter en del år med denne overbevisning blev det jo sandheden for Donny – den blev = Donny Holm og han blev jo anerkendt gang på gang på gang så dette måtte jo bare være vejen frem.

Anerkendelsen er vigtig – men når anerkendelsen ikke når dit hjerte fordi det rent faktisk er lukket af, så bliver man jo aldrig god nok – så søger vi jo bare videre til den næste store opgave er løst osv osv osv. Donny er nu nået derhen til hvor han ikke længere har lyst til at søge anerkendelsen hos andre. Han vil rigtig gerne finde den, i den han er. Derfor er vi nu nået dertil hvor fortiden er favnet og accepteret. Superheltetankerne er driblet til hjørnespark – og vi er ved at definere hvordan Donny kan blive sin egen superhelt. Hvordan har Donny lyst til at det skal være, hvad er vigtig for ham, hvordan har han lyst til at være som projektleder? Donny har givet slip på strukturfascisten – og kan godt være i hvis alt ikke er planlagt. I stedet for konstant at tale i systemer og struktur, er han begyndt at tale i mennesker og følelser og ved I hvad – DET GIVER BARE ENDNU FEDERE RESULTATER FOR HAM!!!! Det lykkedes ham at skrotte en hel powerpoint – fordi han kunne mærke at projektdeltagerne slet ikke var med ham. I stedet besluttede han at have fokus på det menneskelige og spørge ind til hvordan de egentlig havde det. Dette resulterede i en magsik slutning på mødet, hvor alle var optimistiske igen. Donny er stille og rolig ved at finde ind til kernen i ham selv – uden at have en maske på. Han er mega sej og mega cool og fantastisk at arbejde med. Han siger selv det er svært og han er utrolig bevidst om hvordan han reagerer og nogen gange falder han i – men ved I hvad?? Det er jo helt ok fordi vi er jo mennesker, og mennesker er meget værdifulde uanset om de laver fejl eller ej.

 

Så jeg er så stolt af Donny og om 14 dage har vi det næste møde igen. God dag.

 

Hvad er Whystein? Et ledelseskoncept som tager fat i dig som menneske og finder kernen i dig ved at udfordre alle de superhelte tanker du har. Du bliver fulgt på arbejde en halv dag, dernæst opfølgning på 2-3 timer. Dernæst 10 individuelle samtaler hvor vi filtrerer dine tanker, finder essensen af dig samt giver dig en formel som gør dig meget bevidst om hvordan du kan lede gennem dit WHY.  Du ender ud som et helt menneske som hviler i dig. Når du hviler i dig vil du også være istand til at lede gennem dit WHY og være maks autentisk – og din rolle som leder bliver meget meget nemmere at navigere i.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Luk Menu