Min historie

Whystein-orange-sol

Af Hanne Lise

Er du på vej til at blive leder for første gang? Så stop lige en gang og høre min historie.

Jeg blev udnævnt, jeg var stolt, jeg var glad, jeg havde endelig nået det jeg gerne ville. Lykken kunne ingen ende tage og mit liv var fuldendt med familie, heste, hunde og nu også leder!!! Fantastisk. Et halvt år senere finder jeg mig selv i et sommerhus med nogle medarbejdere og kollegaer og de spørger bekymret ind til mig – hvorfor jeg ikke var glad? Hvor var den gamle Hannelise hen? Jeg virkede ked af det og indelukket. Fakta var jeg havde trukket mig fra det hele og kravlet ind i mig selv. Jeg følte mig forkert, følte ikke jeg duede til noget, jeg fik konstant skæld ud, og kunne ikke længere tænke kreativt. Jeg var presset, jeg var udkørt, jeg følte mig som en fiasko og var helt vildt bange for at face realiteterne. Min store drøm var bristet – JEG DUEDE IKKE SOM LEDER.

Jeg gik tilbage til min leder, vi fik en snak og wupti fik jeg et andet job. Mega fedt og jeg var dybt taknemlig.

Men hvad skete der?

Jeg havde en virkelig god forestilling om hvordan MAN skulle være som leder. Hvad tid man skulle møde om morgenen, hvornår man skulle gå hjem, hvilket slags tøj jeg skulle have på, hvem jeg måtte tale med og hvem jeg ikke skulle tale med. Hvem jeg måtte drikke øl med og hvem jeg ikke måtte drikke øl med, hvad jeg måtte sige hvornår – og at jeg skulle holde op med at pjatte for nu var jeg jo leder. Hvordan jeg svarede de forskellige medarbejdere og at jeg fordelte min tid ligeligt mellem medarbejderne. Jeg tænkte at nu kunne jeg ikke længere være fri – jeg var bundet op på lederrollen.

Alt dette blev jo til en SUPERHELT i mit hovedet, og jeg havde jo ingen chancer i hele verden til at opfylde de ubevidste krav jeg havde stillet til mig selv. Min vej ud af problemet var så at trække mig helt. En anden vej er jo at bare klø på indtil stressen indhenter dig – En tredje vej er at blive en Whystein hvor DU smider masken, hvor du tør være dig, hvor du tør lede igennem dit WHY – hvor du tør være autentisk – hvor du tør være menneske. 

Alle dine superhelte tanker bliver filtreret – du smider masken – vi finder din gift – vi definerer essensen af dig som menneske og så udarbejder vi en formel som er din personlige formel for succes her i livet som menneske – derved også som leder. Du bliver en Whystein.

Jeg ville ønske jeg havde haft denne mulighed for 10 år siden – nu har du muligheden for at blive en Whystein.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Luk Menu